miércoles, 18 de febrero de 2015

TRANSFORMERS LA VENGANZA DE LOS CAIDOS

Transformers: Revenge of the Fallen en Espanyol Transformers: La venganza de los caidos; és una pel·lícula nord-americana d'acció i ciència ficció dirigida per Michael Bay i produïda per Steven Spielberg. Aquesta és la seqüela de la pel·lícula Transformers i la segona cinta de la trilogia d'imatge real Transformers. La trama gira al voltant de Sam Witwicky (Shia LaBeouf), un humà atrapat en la guerra entre dues faccions de robots alienígenes, els Autobots i els Decepticons. Sam visions de símbols de Cybertron i és perseguit pels Decepticons, els qui es troben sota les ordres del seu líder, El Caigut. Mateix que ha estat molt de temps atrapat a la terra i busca venjar-se activant la font de energón, destruint la vida natural en el procés.

ARGUMENT

L'any 17.000 a. C. un grup d'humans primitius caçadors es troben amb l'ancestral herència dels Prime i de milers de transformers que lluiten per la valuosa Matriu del Lideratge. Un Prime exiliat de Cybertron descobreix als humans, va cap a ells i els ataca a mort.

En el present, han passat dos anys des de la derrota de Megatron. Els autobots s'han unit amb els soldats humans, incloent a Lennox i Epps, en un equip secret anomenat NEST sota el comandament dels militars dels Estats Units. NEST és una organització secreta que es dedica a interceptar activitats Decepticon a tot el món. Es preparen a Xangai per a la imminent entrada en acció de Demolishor, qui s'amaga amb Sideways. Ironhide i el seu equip especial (conformat pels nouvinguts Jolt, Sideswipe, les germanes bessones Arcee, Chromia i Elita-1, i els bessons Skids i Mudflap) .Es dirigeixen a Xangai, on inicien una persecució contra Sideways, el company de Demolishor a qui descobreixen. Finalment, aconsegueix derrotar-Sydeswipe tallant en dos. En l'operació, NEST transporta a Optimus Prime per detenir Demolishor, aconseguint ferir severament al Decepticon; abans de ser destruït i ja moribund adverteix als autobots del retorn inevitable de Fallen.

Resultado de imagen de transformers 2 fallen

No hay comentarios:

Publicar un comentario